Bedankt voor je stem!

POWERPLAY week #34

Yes
Sam Feldt & AKON

Sam Feldt is inmiddels een succesvol en dus gevierd artiest. Door zijn succes als dj/producer kan hij met grote artiesten samenwerken. Voor zijn nieuwe single ‘Yes’ wist hij Akon te strikken.  In amper twee dagen tijd wist de vidoe van de single meer dan een ¼ miljoen views te realiseren. Op weg dus naar vele miljoenen views. De single is de voorloper van zijn debuutalbum ‘Sunrise’ dat 6 oktober a.s. wordt uitgebracht.

16 Augustus is Sam Feldt even in Nederland voor een optreden tijdens Mysteryland. In september toert hij door Azië en treedt op tijdens de vele Ultra festivals w.o. in India, China, Taiwan, Philipijnen en Japan.

Tijdens ADE staat hij met zijn Heartfeldt poolparty in Amsterdam.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #33

Show Me
Loud Luxury ft. Nikki's Wives

Loud Luxury is het duo Andrew Fedyk & Joe DePace en ze komen uit het Canadese London. De muziek omschrijven ze zelf als ‘deep house with a shot of tequila’.

Hun eerste release was mey ‘All for you’ in 2015, gevolgd door ‘Going under’ (2016) waar ze samenwerkten met Borgeous. Dit jaar verscheen ‘Fill me in’ in samenwerking met Ryan Sheppard en nu is de nieuwste release ‘Show me’, waar de samenwerking met Nikki’s wives is gezocht. ‘Show me’ is uitgebracht via Musical Freedom, het label van Tiësto en dat zegt genoeg. Hun talent krijgt een enorme ondersteuning en belooft veel voor de toekomst.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #32

The Journey (Oliver Heldens Edit)
Aevion

Aevion is de Engelse dj/producer Harry Andrews. Met de release van zijn single ‘The Journey’ heeft hij zich verzekerd van de support van één van de meest toonaangevende dj/producers van dit moment nl. Oliver Heldens, die een indrukwekkende edit maakte van de track. Deze single is uitgebracht via het label van Oliver Heldens, HelDeep records en wordt gedistribueerd door Spinnin’ Records.

Eerder was Aevion succesvol met de single ‘Steps’ uit 2016.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #31

Bloom
EDX

De Zwitserse DJ/Producer Maurizio Colella a.k.a. EDX is actief in de muziek vanaf begin 2010. Al vroeg weet hij het voor elkaar te krijgen om te kunnen draaien op belangrijke locaties zoals Ibiza. En staat vanaf 2011 als vaste DJ (resident) op Space op Ibiza.

Nog steeds is hij op het #1 party-island een vaste gast. Deze zomer staat hij o.a. in Ushuaia. 12 Augustus a.s. is hij in Nederland te zien op Dance Valley, om vervolgens weer andere grote podia te beklimmen, zoals op Sziget.

De afgelopen jaren was hij succesvol met oa. ‘Remember house’ (2015), ’Missing’ (2016), ‘Roadkill’ (2016), ‘All I know’ (2017) en werkte hij samen met o.a. Kaskade, Armin van Buuren, Robbie Rivera, Afrojack, Avicii, Calvin Harris, Sam Feldt.

Zijn nieuwste release is ‘Bloom’

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #30

Let’s go
Lucas & Steve ft Mike Williams & Curbi

Het Nederlandse DJ/Producers duo Lucas de Wert en Steven Jansen werkt sinds 2010 samen. In 2016 hadden ze veel succes door hun samenwerking met Sam Feldt voor de single ‘Summer on you’.

“Let’s go” is de opvolger van ‘Up till dawn’ die in april verscheen. Met ‘Let’s go’ scoren Lucas & Steve hun 2e Powerplay in korte tijd. Ze werken op deze track samen met het jonge Nederlandse talent Mike Williams, die eerder dit jaar een Powerplay had met ‘Another night’ en de Engelse DJ/producer Curbi.

Sieb Kroeske // LAYZER