Bedankt voor je stem!

POWERPLAY week #12

Nightcall
Zonderling ft Kye Sones

Het Nederlandse future (deep)house duo Zonderling timmert flink aan de weg. Na hun succesvolle samenwerking met Lost Frequencies en ‘Crazy’ (35+ miljoen streams) is het nu een eigen productie waarbij ze samenwerken met de Engelse zanger Kye Sones. De catchy vocals, de pompende bass op de single ‘Nightcall’ zijn de basis voor deze extreem succesvolle track en tevens hun eigen wereldwijde doorbraak, na ‘Crazy’ van Lost Frequencies.
In Nederland kun je het duo tijdens Koningsdag (27 april) zien en horen in Amsterdam (Rai), Oldenzaal (Kingsland festival) en Groningen (Kingsland festival).

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #10

Bump & Grind
Vato Gonzalez, Apexape, Mike Mago ft Scruffizzer

In 2017 verscheen deze track als ‘Bassline riddim’. Nu in 2018 heeft Heldeep/Spinnin’ records producer Scrufizzer (a.k.a. Romani Lorenzo) er een killer van een remix van gemaakt met een nieuwe titel: ‘Bump & Grind’. Deze remake van Vato Gonzalez geeft het daarmee nog meer waardering en allure.
Sinds 2007 timmert de Nederlandse dj/producer Vato Gonzalez aan de weg. Zijn ‘riddims’ zijn wereldberoemd geworden evenals zijn maandelijkse podcasts. In 2011 brak hij internationaal door met ‘Badman riddim’ met o.a. een hoge notering in de Engelse charts.
Zijn ‘Dirty house’ feesten zijn één groot feest.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #9

Lullaby
Sigala & Paloma Faith

Sigala is de Britse dj/producer Bruce Fielder. Hij debuteerde in 2015 met een Britse #1 hit getiteld: “Easy love”, opvolgers zijn o.a.: “Sweet lovin” (2015), “Say you do” ft Imani & DJ Fresh (2016), “Give me love” ft John Newman & Nile Rodgers (2016), “Ain’t giving up” ft. Craig David (2016), “Came here for love” ft Ella Eyre (2017) en nu “Lullaby”met zang van Paloma Faith.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #8

Set me Free
Trobi ft. LePrince

‘Set me free’ komt van de debuut EP van het jonge talent Trobi. Zijn muziek varieert van deep house naar pop en R&b. De leading track van de EP is ‘Set me free’ waarop de vocalen voor rekening komen van LePrince.

Trobi (17) komt uit Nederland en heet Bryan du Chatenier. Hij debuteerde vorig jaar op Spinnin’ records met de tracks: ‘In the studio’, gevolgd door: ‘Never let you down’ en ‘U don’t know’ (met Boaz van de Beatz & Adika & Kalibwoy).

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #7

Bed of Roses
Afrojack ft Stanaj

Op zijn eigen label Wall Recordings verscheen afgelopen week de bijzonder fraaie track ‘Bed of roses’ van Afrojack. De mooie en warme vocalen zijn voor rekening van de Albanees-Amerikaanse singer-songwriter Stanaj. Een mooie combinatie. De stem van Stanaj sluit naadloos aan bij de sound die Afrojack met deze track creëert en laat ook de veelzijdigheid van Afrojack zien/horen. De single heeft alles in zich om een brede support te krijgen en is een klassieker in de dop.

Dat de release op Valentijnsdag was uiteraard heel mooi gepland.

Sieb Kroeske // LAYZER