Bedankt voor je stem!

POWERPLAY week #3

My my my
Troye Sivan

Australisch multi talent Troye Sivan bracht i.s.m. Martin Garrix vorig jaar de succesvolle single ‘There for you’  uit. In 2016 had hij al een flink succes met de track ‘Youth’. Daarvoor in 2015 debuteerde hij met het album ‘Blue Neighbourhood’.

Los van zijn muziekcarriere is Troye ook succesvol als acteur en als vlogger.

‘My, my, my’ is de nieuwste release en is hard op weg het succes van de single ‘Youth’ en ‘There for you’ te gaan benaderen. De single is de voorloper van een nieuw album.

http://www.troyesivan.com

http://www.twitter.com/troyesivan

http://www.youtube.com/troye

http://www.instagram.com/troyesivan

http://www.facebook.com/troyesivan

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #2

I wanna sex you up
Rowen Reecks ft Dwight Steven

Rowan Smeets a.k.a. Rowen Reecks durft het aan om de R&B klassieker ‘I wanna sex you up’ met een deephouse sausje nieuw leven in te blazen en dat doet hij op een verdienstelijke manier, met de vocal support van singer-songwriter Dwight Steven.

Hij bracht al eerder releases uit bij Armada Music en Flashover, krijgt van vele grote deejays support en Spinnin’ Records duikt nu in deze release. De grootste hit tot nu toe is ‘Feel it’ uit 2016 waar hij samenwerkte met Tommie Sunshine.

In de jaren ’90 was ‘I wanna sex you up’ een grote hit van de band Color Me Badd

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #1

Crazy
Lost Frequencies

Lost Frequencies heeft wederom een uitermate succesvol jaar achter de rug, met recht ‘Crazy’ te noemen.

‘Crazy’ verscheen een paar weken geleden en is op weg een enorme hit wereldwijd te worden. De crossover song van house naar pop zal voor 2018 zeker een trend gaan worden.

De Belgische dj/producer Felix De Laet weet zich omringt door uitstekende mensen wat het succes alleen nog maar groter maakt. Na ‘Are you with me ‘ (2014), ‘Reality’ (2015), ‘Beautiful life (2016), ‘What is love’ (2016) en ‘Here with you’ (2017) is ‘Crazy’ de volgende.

Op ‘Crazy’ krijgt Lost Frequencies support van het Nederlandse talent Zonderling.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #52

Go bang
Pnau

We sluiten het jaar inspirerend af met een opvallend trio uit Australië. Pnau bestaat uit Nick Littlemore (zang, productie), Peter Mayes (gitaar, productie) en Sam Littlemore (productie). Sam is sinds 2016 bij Pnau.

In 2013 hadden ze een grote hit samen met Faul & Wad, getiteld ‘Changes’. Een Top 10 hit in o.a. Frankrijk, België, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en de UK.

In 2016 Had het trio een grote hit in eigen land met ‘Chameleon’, afkomstig van het album waar ook de nieuwe single ‘Go bang’ op staat. ‘Changa’ werd in november jl. uitgebracht.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #51

Little love
De Hofnar, Elior & Joe Killington

Little love’ is de tweede single van de De Hofnar’s EP ‘Kings And Queens’. ‘Little Love’ is een samenwerking met Elior en de vocals zijn van Joe Killington.

De Hofnar a.k.a. Jeroen Maas, debuteert in 2013 met zijn single ‘Oxas’ een samenwerking met  Gamper & Dadoni. De track verschijnt via MGM Records. Inmiddels heeft de track op Spotify een repectable aantal streams gehaald van meer dan 21 miljoen . De single wordt opgevolgd door de EP “Zonnestraal” die uitkomt via het Franse label Crosswalk. Daarna volgen o.a.  remixes van ‘Same Love’ (Macklemore) en ‘All of Me’ (John Legend)die De Hofnar snel faam bezorgen in de deep house scene. Én hij krijgt support van o.a. Tiësto, Klingande en Robin Schulz. Na dit success tekent De Hofnar bij Spinnin Deep en heeft een hit met de single ‘’Bloesem’’ waar hij samenwerkt met Sam Feldt.

Hofnar Music op Facebook

Sieb Kroeske // LAYZER