Bedankt voor je stem!

POWERPLAY week #15

One Kiss
Calvin Harris ft. Dua Lipa

Zo, we pakken maar eens een grote hit als Powerplay. Voor het moment is dit dé perfecte combinatie. Eén van de meeste actieve DJ’s van het moment, samen met één van de grootste talenten van het moment. Beiden hebben ze grote hits op hun naam staan, zoals van Dua Lipa: Scared to be lonely (w/Martin Garrix) (2017), New Rules (2017), IDGAF (2018), en Calvin Harris met o.a. Summer (2014), How deep is your love (2015 w/Disciples), This is what you came for (2016 w/Rihanna), My way (2016), Blame (2016 w/John Newman), Feels (2017 w/ Pharrell Williams, Katy Perry, Big Sean), Slide (2017 w/Frank Ocean & Migos).

Wil je Calvin Harris zien optreden, dan moet je wel even een ommetje maken, momenteel staat bij vrijwel alleen in Las Vegas in Hakkasan en Omnia.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #14

Cante por nós
Vintage Culture, KVSH, Breno Miranda

Vintage Culture a.k.a. Lukas Ruiz komt uit Brazilië, en heeft inmiddels een aantal clubhits op zijn naam staan, w.o. Memories (2017), Hollywood (2016). De nieuwste release van hem is ‘Cante por nós’ en met deze track is hij een samenwerking aangegaan met de jonge producer KVSH en de bijzondere stem van zanger Breno Miranda.
De sound die hij nastreeft is big room met een duidelijk deep house signatuur. In thuisland Brazilië is Vintage Culture een absolute topper. Het is een kwestie van tijd dat hij een wereldpodium gaat krijgen. De nieuwe release ‘Cante por nos’ is een zonnige investering voor de komende tijd.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #13

Twisted Game
DJ Licious ft Jack Hawitt

De Belgische dj/producer DJ Licious heeft inmiddels een aantal hits op zijn naam staan, zoals ‘I can’t stop’ (2017), ‘I hear you calling’ (2017), ‘Calling’ (2016). Zijn eerste release stamt uit 2010: ‘the Thrill’.

Het succes start eigenlijk pas in 2017, nadat hij een remix maakte van de hit van Avicii ‘Lonely together’ (ft Rita Ora). Ook maakte hij voor Kungs ‘Don’t you know’ een succesvolle remix in 2017.

Zijn nieuwste eigen track ‘Twisted games’ is met zang van de autentieke Jack Hawitt. Een fraaie combinatie, waarbij de track onweerstaanbaar is in combinatie met de geweldige groove, aangename drums en de inmiddels herkenbare sound van DJ Licious.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #12

Found U
Dimmi ft Zeeba & Kav Verhouzer ‘Found u’

Dimmi is een Franse dj/producer, die eerst zanger/gitarist was in een rockband en toen de band stopte in 2012 zich concentreerde op de electronische muziek en dan vooral de deephouse.

Hij werkte samen met o.a. Goldfish, Möwe en Klangtherapeuten. In 2017 tekent hij een contract met BMG Rights management en vertrekt naar LA om aan nieuw materiaal te werken. Daar ontmoet hij de Braziliaanse ster Zeeba. Tevens ontstaat een nieuwe samenwerking met Goldfish.

Succesvolle releases van Dimmi tot nu toe zijn: ‘Promesses’ EP (2014), ‘Veronica’ (2014), ‘The storm’ (2015), ‘Decisions’ (2015), ‘Found U’ (2017), ‘I don’t wanna know’(2018).

Recentelijk heeft de Nederlandse dj/producer Kav Verhouzer een remix gemaakt van ‘Found U’, die alles aandacht verdient en de track een 2e leven geeft.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #12

Nightcall
Zonderling ft Kye Sones

Het Nederlandse future (deep)house duo Zonderling timmert flink aan de weg. Na hun succesvolle samenwerking met Lost Frequencies en ‘Crazy’ (35+ miljoen streams) is het nu een eigen productie waarbij ze samenwerken met de Engelse zanger Kye Sones. De catchy vocals, de pompende bass op de single ‘Nightcall’ zijn de basis voor deze extreem succesvolle track en tevens hun eigen wereldwijde doorbraak, na ‘Crazy’ van Lost Frequencies.
In Nederland kun je het duo tijdens Koningsdag (27 april) zien en horen in Amsterdam (Rai), Oldenzaal (Kingsland festival) en Groningen (Kingsland festival).

Sieb Kroeske // LAYZER