Bedankt voor je stem!

POWERPLAY week #21

Know you better
Sam Feldt ft Tessa & Lvndscape

Sam Feldt heeft voor ‘Know you better’ de samenwerking gezocht met Lvndscape. Nog zo’n Nederlands toptalent. Sam is deze zomer in Nederland o.a. te zien en te horen op Amsterdam Open Air (3 juni), Indian Summer (30 juni(, en Daydream (14 juli).

De vrolijke, zomerse, nieuwe single “Know you better” heeft de vocale support van Tessa en is de opvolger van “Down for anything” en ‘Wishing well”.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #20

Flame
David Guetta & Sia

“Flames” is wereldwijd een grote hit. En je kunt stellen dat David Guetta het hem weer flikt en weer met Sia. Al eerder had hij samen met Sia een superhit met ‘Titanium’ (2011) en in combi met Afrojack & Sia scoorde hij dit jaar met ‘Helium’. Vrijwel alles wat David Guetta uitbrengt is succesvol. Zoals ook recent met Martin Garrix & Brooks “Like I do”.

De Franse DJ-producer is al vanaf 2001 actief en behoort tot de wereldtop en staat #7 in de DJ Mag Top 100

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #19

Begin Again
Thomas Gold

De uit Berlijn afkomstige dj-producer Thomas Gold is al sinds 2000 actief, in eerste instantie als remixer voor o.a. Roger Sanchez, Cascada, Niels van Gogh, Robbie Rivera, Dj Antoine, Paul van Dyk, Aafrojack, David Guetta (2010), Fatboy Slim, Lady Gaga (2011), Adele (2011). Hij had in 2016 een knaller van een hit met “Magic” (ft. Jillian Edwards), gevolgd door ‘Dreamer’ (2017). Met zijn nieuwste single ‘Begin again’ gaat hij weer een grote hit scoren.
17 mei is hij in Nederland voor een optreden in Mad Fox, Amsterdam.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #18

Savages
Sunnery James & Ryan Marciano ft. Bruno Martin & Mayra

Sunnery James & Ryan Marciano timmeren al enige tijd aan de EDM-weg en hebben een aantal hits op hun naam staan, zoals ‘You are’ (2017 met Armin van Buuren), ‘The one that got away’ (2017 met Clara Mae) etc. Ze staan te boek als het meest energieke house DJ duo ter wereld en daar is eigenlijk niets te weinig gezegd over dit Nederlandse DJ-duo.
Ze werken inmiddels ruim 10 jaar samen en hun shows hebben alle hoeken van de wereld inmiddels bereikt. Ze staan op alle grote festivals ter wereld, zoals Ultra Music, Sensation, Dance Valley, Tomorrowland, Creamfields, Mystery land, Electric Daisy Carnival, etc. Hun ‘Sexy By Nature’ events gaan de hele wereld over.
In 2017 waren ze uitermate succesvol tijdens Hi Ibiza samen et Armin van Buuren gedurende de zomer op Ibiza. Ook deze zomer zijn ze daar weer te zien en te horen samen met Armin van Buuren.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #17

Fade Into Darkness
Avicii

De hele muziekwereld stond op z’n kop met het bericht van de plotselinge dood van Avicii 20 april jl.

Een uitermate succesvolle artiest met een turbulent leven, waarvan de weelde van het succes een zware tol heeft geëist.

Als een ode aan deze bijzonder succesvolle artiest/dj/producer eren we hem!

Beluister ook de vocal edit en de instrumentale versie.

Sieb Kroeske // LAYZER