Bedankt voor je stem!

POWERPLAY week #50

Does it matter
Janieck

Janieck Devy, a.k.a Janieck van de Polder heeft als singer-songwriter en acteur de nodige faam opgebouwd. Meest recent had hij i.s.m. Lost Frequencies een wereldhit met ‘Reality’. Won daarmee in 2015 een Buma Award Nationaal en in 2016 voor ‘Feel the love’ (Sam Feldt edit) een Buma Award Internationaal.

De samenwerking met Alle Farben ‘Little Hollywood’ heeft hem in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland inmiddels goud opgeleverd en meer dan 35 miljoen streams op Spotify.

Janieck is als singer-songwriter succesvol in het overbruggen van de pop met de dance muziek. Steeds meer wordt de dance/house/edm gelinkt naar de popmuziek en lijkt het de trend voor de komende jaren te worden.

“Does it matter” is de nieuwste single release van hemzelf en zal in de slipstream van zijn eerdere samenwerkingen internationaal veel aandacht trekken.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #49

So Far Away
Martin Garrix ft David Guetta, Jamie Scott & Romy Dya

In één dag tijd wist de nieuwe single ‘So far away’ van Martin Garrix ruim 1.7 miljoen streams op Spotify te verzamelen. De video op You Tube gaat ongeveer gelijk op met de streams.
De samenwerking met David Guetta levert hem zeker geen windeieren, maar zo staat iedere release van Martin Garrix garant voor vele tientallen miljoenen streams. Nu zit Martin ook niet stil wat betreft releases. In 2017 verschenen er: ‘Scared to be lonely’ ft. Dua Lipa, ‘Byte’ ft Brooks, ‘There for you’ ft Troye Sivan, ‘Pizza’, ‘Forever’ ft Matisse & Sadko, en nu dus ‘So far way’. De single is uitgebracht op het eigen label van Martin: STMPD RCRDS
31 december is Martin headliner op het Sunburn festival in India/Pune.

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #48

Wishing wel
Sam Feldt ft. Olivia Sebastianell

Zes weken na de release van zijn debuutalbum ‘Sunrise’ heeft Sam Feldt deze week zeer verrassend zijn tweede album uitgebracht, getiteld ‘Sunset’.

De eerste single van het album “Sunset” is ‘Wishing well’ waarbij de zang voor rekening is gekomen van de Engels-Italiaanse zangeres Olivia Sebastianelli. Vanzelfsprekend zal er binnenkort ook een video van worden uitgebracht

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #47

Kids in love
Kygo ft The Night Game

Met Avicii als grote inspiratiebron is Kygo inmiddels zijn grote voorbeeld aan het passeren qua succes. De Noorse dj/producer heeft met zijn album ‘Kids in love’ een overdonderend succes en daarbij is de titelsong een volstrekt logische samenwerking met The Night Game, alles klinkt volkomen harmonieus en een perfect match. Wat een hitgeweld.

Op het album dat 3 november jl. uitkwam staan verder samenwerkingen met o.a. John Newman, Jason Walker, OneRepublic, Wrabel.

De track ‘Kids in love’ is één en al inspiratie en een heel toffe radio-oorworm ! Hiervoor zet je de radio op maximaal !

13 Februari 2018 is Kygo te zien en te horen in de Ziggo Dome, Amsterdam

Sieb Kroeske // LAYZER

POWERPLAY week #46

Say a Little Prayer
Moguai & Polin

De uit Berlijn afkomstige Duitse DJ/Producer Moguai a.k.a. André Tegeler is actief sinds 1994. Door de jaren heen scoorde hij met hits als ‘Save tonight’ ft Solamay, ‘Hold on’ (2015), ‘Mammoth’ (2013) en ‘Body talk’ ft Julian Perretta (2014).

Zijn nieuwste release is een cover van de klassieker van Aretha Franklin ‘Say a little prayer’, waarbij de vocals zijn gedaan door de in de VS wonende Russische zangeres Polina (Goudieva).

Sieb Kroeske // LAYZER