Bedankt voor je stem!

Bradbee @ Layzer

Als kind was hij al druk bezig met opnemen van liedjes op de radio, waarna hij die nummers ging mengen en mixen met het cassettedeck van zijn ouders. We hebben het over Bradbee!

Omdat hij jonge leeftijd zo gefascineerd was door muziek, besloot zijn moeder om hem samen met vrienden, op 15 jarige leeftijd, mee te nemen naar hun eerste grote indoor festival: ‘4elements’ in Rotterdam (NL).

Het zien van legendes als Tiesto, Michel de Hey en Junkie XL die hun muziek draaiden voor een hysterische menigte, maakte een onvergetelijke indruk. Sindsdien is hij wist dat hij wilde een dj te worden.

14053716_1118740048201307_8838755135196814892_o

Bradbee begon met het spelen van trance muziek bij verjaardagen en in de lokale jeugdcentra, en op 19-jarige leeftijd speelde hij zijn eerste optredens in Noordwijk.

Al snel volgden gigs in gerenommeerde clubs in heel Nederland, zoals Marcanti, Studio 80 en Rembrandt. In de loop der jaren, veranderde zijn smaak in muziek geleidelijk: naast trance muziek begon hij meer progressive en tech-house te spelen.

Na een ruime dj-ing sabbatical van een aantal jaar, werd hij uitgenodigd om te spelen in de Graanschuur in Breda. Hij was meteen weer verslaafd, voelde de energie van de menigte en zijn oude passie opnieuw tot leven gewekt. Vanaf dat moment investeerde Bradbee al zijn tijd in een comeback naar de scène.

Zijn huidige geluid is volwassener en kan worden omschreven als melodieuze progressive met invloeden van tech-house en techno. In zijn sets vertelt hij altijd een verhaal, waarbij het publiek mee op een reis door de verschillende aspecten van zijn sound.

Met veel trots kondigen wij dan ook een nieuwe held aan op de vrijdagavond: Bradbee! Hij is vanaf nu iedere laatste vrijdag van de maand te horen tussen 21:00u en 23:00u op LAYZER. En, omdat het bijna Sinterklaas is, hoor je hem vanavond 21:00u en 23:00u.

Wil je meer te weten komen over Bradbee? Check dan zijn SoundCloud of geef die like op Facebook via:

https://www.facebook.com/Bradbee-1610755569147985/?fref=ts