Nederlands English

Over ons

Ruim 15 jaar geleden begon het avontuur genaamd Laser Radio toen Ad Bouman, Erwin Ketteman en Hans Klaassen samen kwamen en besloten om de nieuwe generatie van radiomakers aan te drijven. De oorsprong van het huidige LAYZER kwam voort uit Nederlandse zeezenders die het geleidelijk aan steeds moeilijker kregen met de nieuwe wet en regelgeving omtrent ‘piraten radio’. Het initiatief om de nieuwe generatie van radiomakers een stimulans te geven kwam vanuit Ad Bouman die Hans en Erwin samenbracht in 2003.

Laser Radio was destijds ontzettend innovatief doordat het één van de allereerste radiostations was dat zich ging richten op de nieuwe internetgeneratie. Op dit moment valt er zonder twijfel terug te kijken op Laser Radio als een bedrijf dat constant aan het pionieren was en vooraan stond met betrekking tot innovatie.

Het LAYZER van nu richt zich na meer dan vijftien jaar met identieke passie op het innoveren en het serveren van de millennial doelgroep. Waarbij het format van vroeger zich voornamelijk richtte op hits en rock gaat de focus na de rebranding van Laser Radio naar het vernieuwde LAYZER in 2014 over naar pop house en R&B met een volwaardige focus op het vinden van de nieuwste en beste tracks onder de noemer van Tomorrow’s Tunes.

Het huidige format is bedacht en herhaaldelijk gefinetuned om te zorgen dat de luisteraars ten allen tijden een verfrissende mix van hits en Tomorrow’s Tunes ten gehore kunnen brengen. Het station maakt gebruik van de modernste middelen om de luisteraar zo uitmuntend mogelijk te kunnen bedienen.

Het LAYZER van de toekomst is een station dat met een proactief team en een groot netwerk van partners de luisteraars nog persoonlijker te kunnen bedienen. Dit mede door gepersonaliseerde content, advertenties en een verhoogde input van luisteraars op de muziek die gedraaid wordt. Waar LAYZER vroeger vooral ontstaan is als een soort try-out om te zien wat er met beperkte middelen en passie mogelijk was loopt het tegenwoordig iets uit hand! We hebben een geweldig team met wie we vol passie werken aan de toekomst van radio.

Het team

Hans Klaassen
Hans Klaasen

Music Director

Tino Zwirs

Station Manager

Dennis Stam
Dennis Stam

Marketing Director

Wim de Waal
Wim de Waal

Senior Producer

Bart van den Bosch
Bart_bradbee

DJ - Kickstart Monday

Leon Brill
Leon_De_Gastenlijst

Host - De Gastenlijst

Megan Nelemaat
megan_merow

DJ - Danceflow

Stefan Speelmeijer

DJ - Danceflow

Ryan Begnor
Ryan Benoir

DJ - Benoir Radio

Simon Titus
Simon Titus

DJ - Nightbrokers Radioshow

Revilino Malone

DJ - Deephouse Injection

Sieb Kroeske
Sieb Kroeske

Content Creator

Tijmen Horstman
Thijmen Horstman

Muziek Plugger