Adverteren

LAYZER bereikt dagelijks de millenial doelgroep (18-34 jaar) via de online radiostreams en social media kanalen. Met ons format staan wij voor ‘Tomorrow’s Tunes’. Dat doen we door ons primair te richten op de nieuwste muzikale releases met een hitpotentie, nog voordat Spotify het ontdekt. Dat wisselen wij graag af met de hits van nu, zodat de luisteraar maximaal kan genieten van een uitgebalanceerde playlist.

In de praktijk zorgt dat voor een gemiddelde luistertijd van 30 minuten. Ter vergelijking, bij grote commerciële radiostations ligt dit gemiddelde tussen de 3 en 15 minuten.

Door de inzet van onze technische voorzieningen, kunnen wij interessante mogelijkheden bieden om te adverteren. Zo is onze professionele radio studio ingericht voor onder andere live presentatie, voicetracking en het opnemen van radiocommercials.

Daarnaast hebben wij ook de kennis in huis om uw online campagne zo succesvol mogelijk te maken. Daarom denken wij graag mee over de mogelijkheden die wij elkaar kunnen bieden.

Velden gemarkeerd met zijn verplicht